2019-02-16 07:12:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A legjobb, ha visszahúzódik

Napi horoszkóp feburár 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Céltudatosság, önbizalom és akarat: ezek viszik most előre. Minden esélye megvan arra, hogy egy régi terve végre valóra váljon. Ráadásul a szerelem terén is új szelek kezdenek fújdogálni… Lehet, hogy valaki, akihez eddig egyáltalán nem vonzódott, váratlanul érdekelni kezdni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma legyen nagyon pontos, és ne bízzon semmit a véletlenre, mindennek legyen meg a maga helye és ideje. Bevásárlás közben jó alkalmi vételre tehet szert, aminek nagyon örül. Délután már csak pihenjen, relaxáljon, és próbáljon ki egy új receptet – a főzés önt tökéletesen kikapcsolja!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szenteljen több figyelmet a kapcsolatainak, ha vannak rég nem látott barátai, rokonai, keresse meg őket! Szerelmi téren a hét utolsó napjai tartogathatnak izgalmat, érdekes fordulatokat. Ha bármilyen igazságtalanság éri, mondja el a véleményét, és tisztázza a helyzetet!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön jegyében van. Vigyáznia kell arra, hogy a beszélgetésekből ne legyenek veszekedések. A legjobb, ha visszahúzódik, és elkerüli a rossz hangulatú embereket. Ön is feszült, és a legkisebb apróság is felborzolja az idegeit.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehetséges, hogy bosszantó eseményeket tapasztal a környezetében, és lehet, hogy közbe is kell avatkoznia, hogy elsimítsa a dolgokat. Este nem kellene elutasítania egy meghívást. Jó szórakozásban lehet része.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Rák jegyében van. Érdemes lenne egy kicsit jobban figyelnie a barátaira, családtagjaira, és meghallgatnia a problémáikat. Ám ha közben egy fontos információ birtokába jut, azzal nem szabad visszaélnie!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygóállások a szokottnál több mozgást, esetleg utazást jeleznek. Ha párkapcsolatban él, jól alakulnak a dolgai, ha egyedülálló, a hétvégén érdekes és ígéretes találkozásban lehet része.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold már a Rák jegyében jár. A váratlan élethelyzetek hete volt a mostani, de mindent sikerült megoldania. Mások is látják, milyen jól megállta a helyét. Igyekezzen kipihenni magát a mai napon!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pár Nyilas számára komoly kihívásokat tartogat a hétvége, nekik kisebb-nagyobb kiadásokkal kell számolniuk. A többiek életében a társasági események, baráti összejövetelek játsszák a főszerepet.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai bolygóállások felforrósítják a kedélyeket. A viták hamar veszekedéssé fajulhatnak. Fokozottabban ügyeljen arra, hogy betartsa a közlekedési szabályokat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Alaposan fontolja meg a döntéseit, ha kell, kérje ki a családja és a barátai véleményét! Most nem éri meg forrófejűnek lennie, azzal csak saját magának okozna kisebb-nagyobb problémákat...

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az érzelmeit most, öntől szokatlan módon, inkább felszínesség jellemzi, nagy lelkizésekbe nem szívesen megy majd bele. Pihenőidő van – ha teheti, a hétvégén mozduljon ki otthonról!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: